Anniken Huitfeldt

Utenriksminister Anniken Huitfeldt redegjør for Stortinget om Norges medlemskap i FNs sikkerhetsråd. Jeg skulle av hele mitt hjerte ønske at jeg ikke testet positivt samme dag som jeg hadde audiens hos kong Harald.


Ap Er Rene Galskapen Og Har Dominert I Norge Med A Oddelegge Landet Vare Forfedre Kjempet For Kulturer Og Folk Har Det Best Hos Sine Egne Norge Politikk Reise

Anniken Huitfeldt koronasmittet.

. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap håper hun ikke har smittet kong Harald med covid-19 etter at det fredag ble kjent at kongen har forkjølelsessymptomer. Utenriksministeren var torsdag til fast audiens på Slottet. Kort tid før besøkte hun kong Harald.

27 januar 2022 1753 Sist oppdatert. Eg er uroa over avgjerda i den russiske høgsteretten om å oppløyse menneskerettsorganisasjonen Internasjonale Memorial seier Huitfeldt til NTB. Fra stortingetno President Første januar var en merkedag.

Vervet som president for Sikkerhetsrådet roterer hver måned blant medlemmene. Terje Bendiksby NTB Foto. Del 12K 12K Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap har testet positivt for covid-19. 12K Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert. Det stadfestar Utanriksdepartementet overfor Aftenposten.

Hun testet positivt i ettermiddag og er i isolasjon sier. 2022 1749 Oppdatert 27. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap har fått covid-19.

Utanriksminister Anniken Huitfeldt Ap har testa positivt for covid-19. Jeg har hatt en fin samtale med kronprins Haakon nå i morges og jeg er takknemlig for at. Dermed er det utelukket at hun reiser til OL i Beijing skriver avisa.

Avgjerda får utanriksminister Anniken Huitfeldt Ap til å reagere. 27 januar 2022 1755. Locsin said he would adopt verbatim the remarks of Norwegian Foreign Minister Anniken Huitfeldt in demanding the junta free political prisoners halt violence and respect human rights.

Jeg ønsker Hans Majestet god bedring. Og denne januarmåneden er det altså. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap fra Jessheim testet torsdag positivt for covid-19.

Ho testa seg fordi ho plutseleg fekk hovudverk men har berre milde symptom seier UDs kommunikasjonssjef Trude Måseide til. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap håper hun ikke har smittet kong Harald med covid-19 etter at det fredag ble kjent at kongen har forkjølelsessymptomer. Utenriksminister Anniken Huitfeldt var tirsdag kveld i Debatten-studioet til NRK for å svare på noe av kritikken som har kommet i forbindelse med Taliban-møtet.

Skrive av NPK NPK-NTB. Det bekrefter Utenriksdepartementet overfor Aftenposten. Da overtok Norge det roterende presidentskapet i FNs sikkerhetsråd.

Noreg oppmodar dei russiske styresmaktene til å stoppe øydelegginga av sivilsamfunnet og etterleve dei internasjonale menneskerettsforpliktingane.


Pin Pa Books Read 2014


Pin Pa Caser Sosiale Medier


Pin Pa Books Read 2014


Vegvesen Farget Statens Vegvesen Vitset Med Likheten Mellom Deres Arbeidsklaer Og Liverpools Fotballdrakter Foto Kieran Galvin Liverpool Sosiale Medier Vits


Torket Tarer Kulturminister Anniken Huitfeldt Foto Benjamin A Ward Dagbladet Foto Kultur Musikk


Pin Pa F Famous Royal Babies Children


Pin Pa Oppskrifter


Pin Pa Books Read 2014


Pin On Div

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel